Rokfor soslu bonfile Tarifi fransız usulu



Aşağa gitmek

Rokfor soslu bonfile Tarifi fransız usulu Empty Rokfor soslu bonfile Tarifi fransız usulu

Mesaj Gönderi Zamanı  Çarş. 25 Mart 2009, 02:24

Malzemeler

* Bonfile sosu: 50 gr rokfor peyniri, 150 ml krema, tuz, biber, 50 ml et suyu
* Bonfile dilimleri
* tuz
* biber
* tereyağı

Yapılışı

Rokfor ve kremayı karıştırıp eritin,içine tuz, biber ve et suyunu katın, bekletin. Bonfile dilimleri kalınca olsun, iki tarafını da tuz ve biberleyip tereyağda kızartın, ama biraz sulu kalsın, tabağa yerleştirin, üzerine sosu dökün.

DXG
DXG

Founder Ceo

Founder Ceo

Erkek
Yaş : 37
Şuku : 2
Mesajlar : 302
Entry Puanı : 10109
Kayıt : 18/03/09

100%

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz