Rokfor soslu bonfile Tarifi fransız usulu
1 sayfadaki 1 sayfası
Rokfor soslu bonfile Tarifi fransız usulu
Malzemeler
* Bonfile sosu: 50 gr rokfor peyniri, 150 ml krema, tuz, biber, 50 ml et suyu
* Bonfile dilimleri
* tuz
* biber
* tereyağı
Yapılışı
Rokfor ve kremayı karıştırıp eritin,içine tuz, biber ve et suyunu katın, bekletin. Bonfile dilimleri kalınca olsun, iki tarafını da tuz ve biberleyip tereyağda kızartın, ama biraz sulu kalsın, tabağa yerleştirin, üzerine sosu dökün.
* Bonfile sosu: 50 gr rokfor peyniri, 150 ml krema, tuz, biber, 50 ml et suyu
* Bonfile dilimleri
* tuz
* biber
* tereyağı
Yapılışı
Rokfor ve kremayı karıştırıp eritin,içine tuz, biber ve et suyunu katın, bekletin. Bonfile dilimleri kalınca olsun, iki tarafını da tuz ve biberleyip tereyağda kızartın, ama biraz sulu kalsın, tabağa yerleştirin, üzerine sosu dökün.
- DXG
- Founder Ceo
-
Yaş : 37
Şuku : 2
Mesajlar : 302
Entry Puanı : 10109
Kayıt : 18/03/09
Similar topics
» Çiz kek Tarifi fransız usulu
» Brüksel Lahanalı Bonfile (4 Kişilik)
» Muhlama Tarifi
» Brownie Tarifi
» Krep Tarifi
» Brüksel Lahanalı Bonfile (4 Kişilik)
» Muhlama Tarifi
» Brownie Tarifi
» Krep Tarifi
1 sayfadaki 1 sayfası
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz